Unpopular opinions

16. února 2013 v 21:29 |  Diskašn
Čau ženy!
Nějak mě zlobí blog.cz, respektive galerie - nějak mi tam nejdou uploadovat obrázky a nevím co s tím... *insert random non-lolita swear words,* takže se s vámi nemůžu podělit o článek, který jsem měla připravený a rozepsaný, protože psát o hadry-wishlistu bez obrazové přílohy prostě sucks. Místo toho mě dnes v tramvaji na cestě do práce- ano, pracuju i v sobotu, děkuju za optání, go die in a fire!- napadl téma na diskašn-článek!
Napište mi seznam věcí, které ostatní lidé mají rádi, ale vy je nesnášíte anebo naopak
seznam věcí, které ostatní nesnáší a vy je skrytě či otevřeně milujete :)
Víte co myslím - takové ty unpopular opinions, záležitosti, o kterých se automaticky předpokládá, že je mají všichni rádi či nesnáší, protože to tak má drtivá většina lidí.
A jak to mám já?
1) Nemám ráda pizzu a italské jídlo celkově. Pizzu jsem dlouhá léta nejedla vůbec, protože když jsem byla malá, snědla jsem kdysi nějaký špatný kousek a pak mi bylo hodně, hodně zle a na pizzu jsem zanevřela úplně. (Nicméně, když spočítám, kolikrát mi bylo zle z alkoholu a přitom vesele piju dál...wierd!) Pak jsem přešla do fáze, kdy jsem pizzu jedla, když nebyla jiná option- například když jsem byla s kamarády, kteří si ji chtěli objednat a šérovat, nechtěla jsem být za krávu, která přinutí všechny, aby se objednalo něco jiného. Teďka už přes rok dodržuju jídelníček, který mi pizzu nedovoluje, takže mám dobrou výmluvu proč ji odmítat. Chápu, proč je pizza tak populární - je dobrá, z jedné pizzy se nají dost lidí, takže good for sharing na párty a dá se na ni nastrkat spousta věcí, které mají lidi obecně rádi - šunka, sýr, olivy atd. Ale stejně - to, že hodně lidí ji označuje za své nejoblíbenější jídlo a Taloši ji mají za něco jako národní pochoutku, je podle mé chuti přitažené za vlasy. C´mon, lidi, je to přece jen těstoplacka, ne? Italské jídlo celkově moc nemusím, hlavně tedy české varianty italského jídla - vagón nějakých těstovin topících se ve smetaně a sýru, do kterého občas nějak zabloudí kuřecí maso maskujících se pod nějakým rádoby kučína italijána názvem. Díky, ale ne díky.

2) Když jsme u toho jídla, další oblíbenou pochoutkou, co nemůžu vystát, je kečup. Čili to, co spousta lidí s chutí konzumuje jako levnou variantu oběda či večeře - špagety s kečupem- je pro mě ztělesněním kulinářské apokalypsy. Really?? Kečup mi hrozně nechutná a přijde mi jako naprosté zlo ho dávat na nějaké dobré jídlo, protože spolehlivě přerazí jakoukoli kombinaci chutí. Všechno, do čeho narvete kečup, chutná stejně. Jako kečup.

3)Kdybych měla psát o filmech, které ostatní milují a já nesnáším, byla bych tu ještě zítra (což nemůžu, protože pracuju :)), tak dám jeden příklad za všechny - šíleně nesnáším tkz.americké (přestože nemusí být nutně z USA) teenage komedie, kde je humor postavený na tělnich tekutinách a různých nechutnostech. Romantické komedie o puberťácích mi v principu nevadí, je to žánr a každý žánr může být uchopen dobře i hůře, o to žádná. Dokonce mi ani nevadí, když se plotline točí kolem ztráty panenství/panictví/nedostatku sexu/přebytku sexu. I to může být zápletku velmi dobrého, nebo alespoň vkusného filmu- jak dokázala například Nuda v Brně. "Nechutné" scény mi nepřijdou pohoršující sami o sobě, ale k smrti mě -jako fanatickou milovnici humoru- uráží, když na nechutnostech, vyměšování, tělesnosti a obscénosti stojí komika příběhu.
4) Nemám ráda opálení a líbí se mi velmi bledá pleť. Což samozřejmě není úplně neobvyklý názor v loli komunitě, ale v normální společnosti (haha, I know right XDD) je to menšinový názor. V létě před sluníčkem neutíkám, ale ani jej nevyhledávám, jen se prostě záměrně neroštuju na lehátku a samozřejmě samoopalovací krémy či solárka jsou pro mě španělskou vesnicí..
Rychlovýčet: Nemám ráda hudební festivaly. Tak. Řekla jsem to! Kill me now! Také nemám ráda táboráky, nemám ráda Nohavicu, nemám ráda Plíhala, nemám ráda Flerety, nemám ráda hipísáky, nemám ráda South Park, nemám ráda motýly - c´mon, jsou to okřídlení scary brouci, které hajpujeme, jen protože jsou barevní. Nemám ráda svíčky a nikdy jsem nepraktikovala "dát si vanu jako relax," zkoušela jsem to jednou a byla jsem bored as hell, prostě se raději sprchuju, i když teď bydlím v bytě, kde vanu mám. Nemám ráda vtipy. Nesnáším nedělní večery. Mám mnohem radši zimu než léto. Nemám ráda klasické tance - myslím tím takový ty plesové. Nelíbí se mi "jižanské typy" mužů - ne že bych proti nic cokoli měla, jen mi nepřijdou sexy. Nelíbí se mi velcí namakaní svalovci. Nelíbí se mi dlouhé vlasy u mužů.

To jsme měli negativa - uf, teď když jsem to všechno vypsala, si připadám jako téměř-vše-nenávidějící osoba XD Teď k věcem, kteří ostatní nesnáší a já mám ráda - anebo mi alespoň nevadí...
1) Mám ráda čekání ve frontách. No - mám ráda je možná příliš silné slovo, ale generally, nemám s tím žádný problém, pokud zrovna šíleně nespěchám, v klídku a pohodě si tu frontu na poště/obchodě/wherever vystojím. Naopak mi vadí lidé, kteří dávají hlasitě najevo, jak je čekání ve frontě obtěžuje a jsou pak nepříjemní na lidi za přepážkou. Já, když se konečně propracuju do čela fronty, se snažím být k lidem, kteří markují můj nákup/vyřizují moji záležitost, maximálně milá a vstřícná, protože chápu, že jsou ve stresu a že dělají, co můžou. Tedy, to platí jen když vidím, že opravdu dělají co můžou. Pokud naopak stojím frontu a za přepážkou si nějaká kráva lakuje nehty a krafá s kolegyní, trpělivá dalajláma nálada je ta tam a raging bitch modus nastupuje :)
2) Mám ráda docela dost jídel, které ostatní nesnášejí - mám ráda jednoduchá jídla jako čočka, hrachová kaše, fazolová kaše, sója, mám ráda játra, mám ráda mořské potvory všeho ražení. Ráda také zkouším nová jídla a nové chutě, není nic, co bych neochutnala - klidně i nějaké brouky, pokud k tomu budu mít příležitost :)
3) Mám ráda reality show. Absolutně tímto žánrem nepohrdám, sledování různých amerických či britských televizních reality show pořadů je moje not-so-guilty pleasure a trvám na tom, že je to damn good TV time.

Rychlovýčet: Mám ráda šedou barvu. Mám radši bydlení v bytě než v domě. Mám ráda nemocniční čaj. Mám ráda svoji práci a jsem ráda zaneprázdněná. Moc se mi líbí brýle na lidech, mužích i ženách.


Určitě si ještě vzpomenu na spoustu dalšího :)
Napište mi. jaké jsou vaše unpopular love/hate opinions? :)
Těším se na vaše komenty!
 


Komentáře

1 Alice Alice | 17. února 2013 v 12:16 | Reagovat

Jsem docela flegmatik, takže je mi většina věcí fuk, ale děsně nerada čekám sama na autobus. Je to čekací činnost kterou skutečně nesnáším a radši se jdu projít než abych jen tak stála na zastávce. Potom nemám ráda hadí pohyb. Had na obrázku, nebo klidně ležící v zoo je mi fuk, ale jak se hýbe, dělá mi to zle.

Jinak mám podobný  názor na zde vypsané věci. Teenage komedie mi přijdou trapné, opálení, jižanské typy a svalovce taky nemiluju, jen dlouhé vlasy u chlapů mám ráda, vanu taky a na vtipy, nedělní večery, roční období a tance mám neutrální názor. Taky mám ráda ty nepopulární jídla XD

2 Anne Gray Anne Gray | E-mail | 17. února 2013 v 12:39 | Reagovat

Tak hlavně nemám ráda McDonald, KFC a Burger King. Za prvný se snažím jíst zdravě a za druhý prostě tyhle společnosti nechci podporovat. Nemám ráda většinu hudby, která dneska letí. Kečup taky nemám ráda, prostě ho nejím. Opálení fakt hodně hodně nemám ráda! Nemám ráda sluníčko a aquaparky, protože radši si jdu fakt zaplavat, než hodiny lítat po tobogánech a výřivkách. Nemám ráda takový ty "chytrý" názory o tom, že všichni politici jsou svině a nepovažuju Landu/Žita za spasitele našeho národa. Ráda čtu a ráda si dělám čtenářský deníky a nekopíruju je z netu. Ráda se učím naší třídou nenáviděný jazyk francoužštinu. Ráda jezdím MHD, čím je metro nacpanější, tím líp. Tohle je fakt jen málo z toho, co doopravdy nemám ráda :D

3 Anne Gray Anne Gray | 17. února 2013 v 12:43 | Reagovat

[2]: Jo a možná budu trochu rádoby hipster, ale nemám ráda filmy, který jsou masově oblíbený, zvlášť mojí generací.

4 Stella Stella | Web | 17. března 2013 v 16:51 | Reagovat

Jé, to jsem ráda že jsem sem zavítala a vidím že sem píšeš. Tak teda, pokusím se taky něčím přispět.

Nesnáším: seriály typu Big Bang Theory a vlastně i takové klasiky jako Přátelé nebo Simpsnovi; hovory o sexu; fast food od té doby co jsem doma z Kanady; sladké limonády; Gay Pride akce; dovolené typu "7 dní se válím na pláži"; nemůžu vystát džíny

Na druhou stranu mám ráda: country muziku (největší guilty pleasure, nemůžu to nikomu přiznat a ti kdo to ví to stejně nedokážou pochopit xD); Nicki Minaj; český nechutný vlaky, čím starší tím lepší; crocsy (druhý největší guilty pleasure aka ukažte si na mě, "fashion blogerku") a Česko /ne, narozdíl od všech nechci žít v zahraničí/

Tohle je skvělý hipster téma :D

5 Dorothyvix Dorothyvix | E-mail | 18. července 2017 v 22:10 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? There are a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
See you later!

XRumer20170718

6 ArlenesaF ArlenesaF | E-mail | 22. července 2017 v 16:55 | Reagovat

Absolutely NEW update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another size-types of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM software: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
Good luck!

XRumer20170721

7 EssayForMe EssayForMe | E-mail | Web | 25. července 2017 v 21:18 | Reagovat

We Can Write Your Paper For You - EssayErudite.com

Can You <a href=https://essayerudite.com/write-essay-for-me/>Write My Essay for Me</a> ? How many times do students worldwide ask this question without finding an answer?
We'd rather not check the official statistics. At the same time, essays appear to be probably among the most popular academic assignments.
Students from various education establishments need to complete them constantly. If you are among those lucky ones, feel free to contact our customer service department and opt for an <a href="https://essayerudite.com" />essay writing help</a>

8 Davidlaf Davidlaf | E-mail | 29. července 2017 v 0:02 | Reagovat

VasTutNet точка  ru  удалим негативные отзывы о Вас,разместим положительные,Спецалист по удалению плохой негативной информации в сетиотчистим интернет от ваших данных Удалим всю негативную информацию ,разместим положительные отзывы.Привлечение трафика аналог яндекс директа и гугла Агентство репутации Вастутнет VasTutNet точка ру!

9 CarolynZergo CarolynZergo | E-mail | 4. srpna 2017 v 23:43 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of introducing videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

10 CarolynZergo CarolynZergo | E-mail | 5. srpna 2017 v 10:24 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM package "XRumer 16.0 + XEvil 3.0":
captcha recognition of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other programms.

Interested? You can find a lot of demo videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
Good luck!

XRumer201708

11 CarolynZergo CarolynZergo | E-mail | 6. srpna 2017 v 2:31 | Reagovat

Revolutional update of SEO/SMM software "XRumer 16.0 + XEvil":
captchas regignizing of Google, Facebook, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another types of captchas,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can connect XEvil 3.0 to all most popular SEO/SMM programms: XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? You can find a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.
You read it - then IT WORKS!
See you later ;)

XRumer201708

12 Dol33larSl Dol33larSl | E-mail | 12. srpna 2017 v 18:08 | Reagovat

<b>Добро пожаловать на наш сайт</b>
<b>V.I.P. Услуги
OpenVPN
DoubleVPN Service
Proxy/Socks Service</b>
<a href=http://0.00000007.ru/2#yzGSr30V25>
<img>http://0.00000007.ru/3#apd7U3fAu0</img>
</a>
------------------------
Всегда большое количество socks и proxy серверов онлайн
в данный момент: 33557 IP в 198 странах мира
<b>Очень высокая анонимность - мы гарантируем, что наши эксклюзивные прокси сервера полностью анонимны</b>
(тоесть не ведут логов и не модифицируют http заголовки)</b>

Шифрация траффика до сокс сервера, собственные технологии туннелирования траффика!
Сверхнадёжная защита IP и всех без исключения соединений без применения VPN
Возможность защищённого соединения с сокс серверами включена на всех тарифах! Замаскировать или изменить свой IP можно 2 кликами мышки.

<b>Совместимо с Windows 2k/2k3/XP/Vista/Seven/Win8
Совместимо с MacOS, Linux, BSD (100% работоспособность через WINE)
Совместимо с любыми виртуальными машинами</b>

Безусловно САМЫЕ низкие расценки на анлимитный доступ при высочайшем качестве
Наше правило - больше покупаешь - меньше платишь
Возможность выбора наиболее подходящего анонимного прокси сервера - фильтрация по маске
-IP Hostname Language Uptime Country City Region-
Неизрасходованные прокси не сгорают при истечении срока действия аккуанта.
ICQ бот на всех без исключения тарифных планах!
<b>Профессиональная техподдержка</b>
Автоматическая оплата средствами популярных платёжных систем WebMoney , PerfectMoney и BITCOIN
Полностью Анонимный VPN Сервис
Доступ по защищённому https протоколу
<b>Всё что нужно для получения доступа это зарегистрироваться и произвести оплату!</b>

<a href=http://0.00000007.ru/2#XQBUscZ69h>Vip proxy</a>
__________
яндекс обходит блокировку вк
купить прокси +для парсинга
блокировка вконтакте одноклассники
проксим    13 461

13 Avia777On Avia777On | E-mail | 17. srpna 2017 v 0:35 | Reagovat

<b>Авиабилеты по РУ за 60 процентов от цены кассы.</b> по МИРУ - 50%| <b>Телеграмм @AviaRussia</b> только этот, другие не используем.

Надежно. Выгодно. Без слётов. И БЕЗ каких-либо проблем.

Оплата:
ЯндексДеньги, Webmoney (профессиональные счета)
Рады сотрудничеству!
________

дешевые авиабилеты акции авиакомпаний скидки победа
купить авиабилеты дешево аэрофлот
покупка авиабилетов онлайн дешево s7
дешевые билеты +на самолет вим авиа
купить авиабилет дешево онлайн календарь

14 Dannycauth Dannycauth | E-mail | Web | 18. srpna 2017 v 19:42 | Reagovat

ВНИМАНИЕ!!! Ядекс и отношение к клиентам смотреть всем!!!
Посмотрел и был в ШОКЕ....
Вот ссылка на Ютуб
https://www.youtube.com/watch?v=IdYDpLcuVnA

15 Sorojg Sorojg | E-mail | 22. srpna 2017 v 23:30 | Reagovat

Качественные БЕСПЛАТНЫЕ порно игры вас ждут играйте онлайн на  https://vk.com/porno_flash_games

P.S. - ЗАХОДИТЕ И ИГРАЙТЕ в порно флеш ИГРЫ БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ на https://vk.com/porno_flash_games

16 Sorosx Sorosx | E-mail | 25. srpna 2017 v 12:46 | Reagovat

СМОТРИ ГОРЯЧЕЕ СЕКС HD http://sexvipka.com/ СЕКС ВИДЕО ОНЛАЙН БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
СМОТРИ ШИКАРНЫЙ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ МИНЕТ HD БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

17 Sorotz Sorotz | E-mail | 25. srpna 2017 v 13:20 | Reagovat

СМОТРИ ГОРЯЧЕЕ СЕКС HD http://sexvipka.com/ ПОРНО HD БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ОБРАТИ ВНИМАНИЯ ГЛУБОКИЙ МИНЕТ https://minet-pornosex.ru/ ОРАЛЬНЫЙ СЕКС БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

18 Soroiy Soroiy | E-mail | 26. srpna 2017 v 2:20 | Reagovat

СМОТРИ КАЧЕСТВЕННОЕ ПОРНО ВИДЕО http://sexvipka.com/ ПОРНО HD БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
ОБРАТИ ВНИМАНИЯ ОРАЛЬНЫЙ СЕКС https://minet-pornosex.ru/ СОСЕДКА ДЕЛАЕТ МИНЕТ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

19 Sorowx Sorowx | E-mail | 26. srpna 2017 v 3:37 | Reagovat

СМОТРИ ЛУЧШЕЕ СЕКС ВИДЕО ОНЛАЙН http://sexvipka.com/ ПОРНО ВИДЕО БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ И БЕЗ РЕКЛАМЫ НА САЙТЕ !!!
СПЕЦИАЛЬНО ДЛЯ ТЕБЯ МИНЕТ ВИДЕО ОНЛАЙН https://minet-pornosex.ru/ ГОРЛОВОЙ МИНЕТ БЕСПЛАТНО И БЕЗ РЕГИСТРАЦИИ !!!

ЛУЧШЕЕ ПОРНО ВИДЕО ОНЛАЙН НА ЛЮБОЙ ВКУС БЕЗ РЕКЛАМЫ И ВИРУСОВ НА САЙТЕ !!!

20 AlysonJam AlysonJam | E-mail | Web | 8. října 2017 v 19:41 | Reagovat

My friend and I went camping the other day. It was a horrible experience, as he wouldn't let me sleep all night. He kept talking about random stuff and whined about his insomnia. I totally told him to <a href=https://www.snowdonrailway.co.uk/phpunit/tramadol-canine>source</a> and deal with it.

21 Dol77laroa Dol77laroa | E-mail | 14. října 2017 v 13:15 | Reagovat

Были заплачены деньги 6000 за покупку базы данных и просто швырнул. с другого аккаунта к нему обратились, уже специально на 100р была сделка на выборку и тоже швырнул.

непорядочный гандон. кинет 100р%

Телеграм  @japoshka кидальная дешевка

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama